top of page
Search
  • pemvankampen

Jupiter in het teken Tweelingen vanaf 26 mei 2024
Vanaf 26 mei 2024 loopt de planeet Jupiter, de planeet van het grote geluk, optimisme en expansie, door het luchtteken Tweelingen. Dit is een totaal andere energie toen Jupiter door het aarde teken Stier liep. Tweelingen is namelijk een luchtteken, het teken van de communicatie en heeft een speels, leergierig en flexibel karakter.


Jupiter is de planeet van de groei, die aangeeft op welke manier jij een groei door wilt maken. Deze planeet staat naast optimisme voor avontuur, de toekomst, filosoferen, studie, genezing en gezondheid. Met Jupiter in het nieuwsgierige Tweelingen wil je meer ruimte geven aan verschillende interesses en je kennis vergroten.


Transit-Jupiter is een van de belangrijkste transits van alle planeten. Terwijl Jupiter door elk huis reist schenkt hij optimisme, vreugde en genezing in verschillende delen van ons leven.


Als Jupiter door je eerste huis gaat, ook wel Ascendant genoemd, zou jij je zekerder en vrijer kunnen voelen. Je durft meer. Je bent tevreden of zelfs gelukkig hoe het allemaal gaat en ervaart allerlei mogelijkheden.


Met Jupiter door je tweede huis kan er een verbetering optreden in je gevoel van eigenwaarde en financiële positie.


Jupiter door je derde huis kan ervoor zorgen dat je weer de schoolbanken ingaat: je wilt leren en kennis vergaren. Er is doorgaans goed of weer contact met buren/broers/zussen.


Met de planeet Jupiter door je vierde huis staat het huiselijk leven centraal. Je hecht meer dan normaal waarde aan je gezin, familie en vrienden en zorgt ervoor dat ze niets tekort komen.


Met Jupiter in je vijfde huis ben je creatiever ingesteld en kunnen kinderen een grote rol gaan spelen in je leven.


Het zesde huis is het huis van werk en gezondheid. Deze twee dingen vragen nu om aandacht met Jupiter in je zesde huis. Je zou van baan kunnen veranderen of je bent meer met je gezondheid bezig.


Bij het zevende huis draait het allemaal om het huwelijk en partnerschappen. Met de planeet Jupiter in je zevende huis zou je aan een nieuwe relatie kunnen beginnen maar een relatie (persoonlijk of zakelijk) kan net zo goed beëindigd worden. Maar al met al heb je met veel mensen contact.


Wanneer Jupiter door je achtste huis loopt is er meer aandacht voor emotionele en spirituele ontwikkeling. Maar deze positie bevordert ook financiële verbeteringen (geld van de ander) waardoor je in staat bent schulden en leningen af te lossen.


Het negende huis hoort bij Jupiter (net zoals het vuurteken Boogschutter) vandaar dat Jupiter in je negende huis een zeer gunstige positie is. Je leven breidt zich op meer dan één manier uit. Je gaat bijvoorbeeld weer studeren, reizen of je geeft zelf les. Je hebt een positief beeld van de toekomst.


Met de planeet Jupiter in je tiende huis staat je maatschappelijke status centraal. Je krijgt bijvoorbeeld meer kansen om te groeien in je werk en streeft naar een leidinggevende functie.


Je sociale leven kan toenemen met Jupiter in je elfde huis. Je maakt nieuwe vrienden en/of je sluit je aan bij een liefdadigheidsinstelling. Lang gekoesterde dromen zouden uit kunnen komen.


De planeet Jupiter in je twaalfde huis zorgt ervoor dat je alle overtollige bagage kwijtraakt en helemaal opnieuw kunt beginnen. Je aandacht gaat uit naar spiritualiteit, dromen, occulte wetenschappen en vrijwilligerswerk.


27 views0 comments

Comments


bottom of page