top of page

.

 

Persoonlijke ontwikkeling

 

Heb jij het gevoel voortdurend tegen dezelfde problemen aan te lopen? Ervaar je vaak tegenslag in je leven? Weet je het even niet meer wat betreft je werk of je relatie?  Of vindt je het 'gewoon' interessant een geboortehoroscoop van jezelf te hebben?    

 

Een geboortehoroscoop is als een (therapeutische)  handleiding te gebruiken met als doel het  inzicht in je eigen gedrag en persoonlijke (vaak onbewuste) emoties te vergroten. Dan wordt ook duidelijk waarom je bijvoorbeeld telkens tegen dezelfde problemen aanloopt. 

 

Eigenlijk neem je een kijkje in je eigen innerlijk, zelfs in je eigen ziel. En als je open staat voor persoonlijke ontwikkeling, valt er nog zoveel over jezelf te leren. 

 

Dit schriftelijk consult bestaat uit een uitgebreide persoonlijke karakteranalyse van rond de 8 pagina's met een mooi verzorgde lay-out en wordt in een mapje naar je opgestuurd. Ik reken verder geen verzendkosten. 

De geboortehoroscoop is een persoonlijk beschreven rapport (druk op de rode knop) en geen standaard (computer)rapport. Ik vind het toch van belang dit te vermelden. 

 

Kosten: 75 euro.  

 

 

 

bottom of page