top of page

 

Ik ben Patricia Reijne van Kampen en z​o lang ik mij kan herinneren ben ik met Astrologie bezig; het is mijn grootste passie. Daarnaast heb ik Algemeen Maatschappelijk Werk gestudeerd en ook een aantal jaar bij een welzijnsorganisatie als maatschappelijk werker gewerkt. 

 

Ik besloot mijn achtergrond als maatschappelijk werker en het coachen van mensen te combineren met  de Astrologie. 

 

Door de (diepe) confrontatie met jezelf  aan te durven gaan komen we dichterbij ons ware aard en leren we vooral wat we nodig hebben om gelukkig te worden met onszelf. 

 

Ons 'ware' aard waar ik het over heb bestaat zonder de 'stempel' van de opvoeding van je ouders of directe omgeving. We worden allemaal geconditioneerd van zo moet het, zo hoort het. Het huisje, boompje, beestje principe. Ik zeg niet dat daar wat mis mee is. Maar het gaat in dit leven om jou, om wie jij bent. Het is hierbij ook belangrijk je minder fraaie kant van jezelf te accepteren. We hebben niet alleen maar 'goeie' eigenschappen, dat kan niet. Maar dat is juist oke. 

 

Natuurlijk kan dit een emotioneel proces zijn waar je doorheen moet. Misschien moet je afstand nemen van bepaalde mensen, van familie, van (zogenaamde) vrienden. 

 

Het gaat erom wie je 'echt' bent en niet wat de omgeving van je verwacht of wie of wat dan ook.

 

Ups en downs in je leven houd je natuurlijk altijd. 

Maar je zult beter in staat zijn om daarmee te dealen.  

 

Het komt ook doordat we in een rationele maatschappij leven waardoor er geen ruimte is voor persoonlijke gevoelens; alles moet sneller, vlugger en is onpersoonlijk geworden.

Mensen gaan in deze tijd ook steeds meer op zoek naar zichzelf: wie ben ik eigenlijk? wat wil ik eigenlijk? wat maakt mij blij en gelukkig?  

 

Een geboortehoroscoop is als (therapeutisch) hulpmiddel te gebruiken met als doel beter inzicht in jezelf en je levenssituatie te krijgen.

 

Eigenlijk neem je een kijkje in je eigen innerlijk, in je eigen ziel. En als je open staat voor persoonlijke ontwikkeling, valt er nog zoveel over jezelf te leren. Je weet dan ook beter wat je nodig hebt om gelukkig te worden met jezelf. 

 

Heb je het gevoel 'vast' te lopen in je leven? 

Ervaar je relatieproblemen en wil je weten hoe dat komt? 

Lees dan snel verder... en wie weet tot ziens in mijn praktijk voor persoonlijke ontwikkeling&astrologie. 

 

waterman1_edited.jpg

 

Sterrenbeeld Waterman

gelijkheid, vriendschap, wetenschap

bottom of page